Bulizz velünk a nagyszünetben

esemény kép

A Debreceni SZC Irinyi János Technikum Diákönkormányzata unja a szürke hétköznapokat, a #maradjotthont és azzal az ötlettel állt elő, ha máshogy nem is, de egy közös „online bulizásra” szeretne Titeket invitálni. Szánjatok pár percet a tanulás mellett a kikapcsolódásra és a felhőtlen örömre, mozogni meg amúgy is kell!

 

A bulihoz úgy lehet csatlakozni, hogy részt veszel az eseményen és készítesz magadról egy videót vagy fotót, ahogy az első közös dalunkra együtt bulizunk (természetesen többen is lehettek a videón, a lényeg, hogy érezzük jól magunkat). Lehet táncolni, énekelni, őrjöngeni, hangszeren előadni, amit csak szeretnétek! 

 

Az első szám George Ezra: Paradise című száma lesz, amelyet Baloghné Vámos Mária matematikát oktató kolléganőnk kért. A zene itt elérhető, ha valaki netán nem ismerné: https://www.youtube.com/watch?v=XOwihbur34E&list=PLqSMSM60yxnOcKkwRt489NWETKS5Wn3Yp&index=4 

 

Minden héten pénteken 10 óra 10 perckor kaptok egy új számot, amelyet 1-1 iskolánkban oktató kolléga ajánl, amire majd közösen bulizunk. 

 

Fontos, hogy használjtátok a #táncolazirinyi hashtaget, hogy minél több emberhez eljusson, hogy az irinyisek otthon is jól tudják magukat érezni. Szóval ne habozzatok, csatlakozzatok az eseményhez és pénteken (2020. 11. 27) 10:10-kor indulhat a közös móka! 

 

Arra szeretnénk Titeket kérni, hogy hirdessétek az eseményt, hogy minél több emberhez eljusson. A célunk ezzel az, hogy kialakítsunk Bennetek egy pozitív közösségérzetet, hogy mennyire jó dolog az Irinyisek közé tartozni és hogy mi otthon sem unatkozunk. Mert #otthonisjólérzemmag.

 

Bulira fel!

 

Facebook esemény 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot